قدرت و توانایی گرافیک هر سیستم رایانه ای مسئله ی مهمی است که تمامی قابلیت های رایانه و یا لپ تاپ مورد نظر را در بر می گیرد. به طور کلی ارتقا و به روز رسانی بخش های مختلف لپ تاپ در موارد بی شماری منطقی و قابل اجرا می باشد و از لحاظ هزینه ی پرداختی نسبت به خرید لپ تاپ جدید مقرون به صرفه است. اما متاسفانه ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ و تعویض آن عملا امری غیر ممکن است. چراکه در لپ تاپ های جدید سی پی یو و کارت گرافیک به صورت چیپست بر روی مادربرد قرار می گیرند.
اصرار به جایگزینی این نوع چیپست ها با کارت گرافیک های جدید می تواند باعث از بروز مختل شدن کارایی دستگاه شود. راه حل مسئله ی ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ، اتصال یک EGPU یا کارت گرافیک اکسترنال به سیستم رایانه ای لپ تاپ است. لپ تاپ های برند لنوو نیز از این قاعده مسثنی نمی باشند و برای ارتقا نیاز به یک کارت گرافیک اکسترنال دارند. در اینجا قصد داریم شما را با نحوه ی اتصال کارت گرافیک به لپ تاپ لنوو آشنا سازیم. با ما همراه باشید.
چرا نمی توان کارت گرافیک درون لپ تاپ را تعویض کرد؟
گاهی امکان دارد کاربر دارای لپ تاپی معمولی با سیستم داخلی نسبتا متوسطی باشد که در طی سال های گذشته از آن برای انجام کارهای ساده ای چون گشت و گذار در اینترنت بهره گرفته باشد. این موضوع که می توان چنین لپ تاپی را با ارتقا قطعه ی سخت افزاری کارت گرافیک به سیستمی پیشرفته تبدیل کرد، امری نشدنی است. کارت گرافیک همان طور که از نامش پیداست؛ یک برد الکترونیکی می باشد که پردازنده ی گرافیکی، حافظه ی گرافیکی GDDR، خازن ها و مقاومت های مختلفی روی آن تعبیه شده است. این کارت با چندین لبه ی فلزی بر روی مادربرد سوار می شود.
در بسیاری از لپ تاپ های قدیمی شاهد کارت های گرافیک می باشیم، اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از متدهای لحیم کاری مدرن، کارت های گرافیک جای خود را به چیپ های گرافیک داده اند. به دلیل وجود لحیم کاری ظریف چیپ های کارت گرافیک، ارتقا آن ها امر بسیار دشواریست که تنها از عهده ی عده ی خاصی از تعمیرکاران مجرب بر می آید. چراکه همواره خطر آسیب رسانی به مادربرد و چیپ جدید وجود خواهد داشت. از این رو پیشنهاد ما به شما اتصال کارت گرافیک به لپ تاپ لنوو در خارج از سیستم است.
مراحل اتصال کارت گرافیک به لپ تاپ لنوو
برای اتصال کارت گرافیک به لپ تاپ لنوو مراحل قرار گرفته در این بخش را به ترتیب طی کنید. لازم به ذکر است که در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی بیشتر همواره می توانید با کارشناسان و متخصصین ما در نمایندگی لپ تاپ لنوو تماس حاصل فرمایید.
2. اتصال برد از طریق اسلات مربوط به لپ تاپ را برقرار سازید.
3. اتصال رابط پایه PCIe روی برد به رابط تغذیه ی کارت گرافیک مرحله ی بعدی پروسه ی اتصال کارت گرافیک به لپ تاپ لنوو است.
4. پس از انجام وصل کردن رابط، لازم است اتصال کابل Express Card به لپ تاپ و اتصال سمت دیگر کابل به پورت HDMI روی آداپتور PCIe انجام بگیرد.
5. فرآیند اتصال برد به نمایشگر اکسترنال را شکل دهید.
6. کارت گرافیک را داخل اسلات PCIe قرار دهید.
7. در نهایت کافیست لپ تاپ مورد نظر را روشن کنید تا پس از بوت شدن سیستم شاهد اجرا و شناسایی کارت گرافیک اکسترنال جدید باشید.
8. در صورت عدم شناسایی gpu ، باید وارد تنظیمات کارت گرافیک شده و از روش های جایگزین برای شناسایی آن در سیستم استفاده کنید.
نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو
برند لنوو در طراحی و تولید لپ تاپ های باکیفیت و مقاوم تبحر دارد. این کیفیت ساخت بالا مصون از خرابی نبوده و ممکن است دچار اختلالات سخت افزاری و نرم افزاری مختلفی چون آب خوردگی، نفوذ مایعات شیمیایی، فرسودگی قطعات داخلی و یا حمله ی ویروس بدافزارها گردد. در این راستا نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو در کنار شما بوده و چنین اختلالاتی را با صرف مدت زمان کوتاهی مرتفع می سازد.
این نمایندگی مجموعه ای فوق تخصصی است که به ترمیم و بازیابی انواع لپ تاپ های جدید و قدیم برند لنوو می پردازد. خاطرنشان می نماییم که کلیه ی امور تعمیراتی نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو زیر نظر کارشناسانه ی تکنسین های ماهر شکل گرفته و به همراه گارانتی و ضمانت نامه های معتبر کتبی عرضه می شوند.