عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای شما نیز اتفاق افتاده باشد. در این شرایط شما در حین نصب ویندوز متوجه نشناختن هارد می شوید و با پیغامی مبنی بر We Couldn’t Find Any Drives روبرو خواهید شد. در این مواقع گمان می کنید هارد شما خراب شده است. اما باید بگوییم که نگران هارد نباشید. چرا که این ایراد مربوط به سخت افزار نیست، بلکه به فناوری جدید شرکت اینتل مربوط می شود. در ادامه با نمایندگی لنوو به نحوه رفع مشکل نشناختن هارد در حین نصب ویندوز اشاره خواهیم کرد. نمایندگی تعمیرات تجهیزات کامپیوتر لنوو در کنار شماست.
رفع مشکل عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز
در هنگام عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز لازم است مراحل زیر را انجام دهید:
1.ابتدا اقدام به دانلود فایل Intel Rapid Storage Technology (IRST) driver نمایید.
پس از اینکه دانلود شد، آن را از حالت فشرده خارج ساخته و به یم فلش منتقل نمایید. این فایل در هنگام نصب ویندوز قابل استفاده خواهد بود.
- در صورتی که ویندوز قادر به شناخت درایوی نبود، باید روی Load Driver کلیک نمایید.
- حالا به انتخاب درایور IRST که دانلود کرده و به فلش انتقال دادید، اقدام نمایید.
- پس از اینکه درایور IRST هارد را نصب کردید، درایو های شما قابل شناسایی خواهد شود و قادر به ادامه مسیر نصب ویندوز هستید.
به همین راحتی توانستید به رفع مشکل نشناختن هارد در حین نصب ویندوز اقدام نمایید.
بررسی اتصالات سخت افزاری
اگر هارد شما به درستی متصل نشده باشد، ممکن است با مشکل عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز مواجه شوید. اطمینان حاصل کنید که کابل های اتصال هارد به مادربرد به طور ایمن وصل شده اند:
- سیستم را خاموش کنید.
- کیس کامپیوتر را باز کنید و کابل های متصل کننده هارد را پیدا کنید.
- بررسی کنید که کابل های SATA/power به طور صحیح به هارد و مادربرد متصل هستند.
- در صورت لزوم، کابل ها را جدا کرده و دوباره وصل کنید تا از اتصال ایمن اطمینان حاصل کنید.
این مقاله ی کاربردی را از دست ندهید : آموزش پارتیشن بندی هارد لپ تاپ در ویندوز 7 و 10
علت عدم شناسایی هارد دیسک در حین نصب ویندوز
عدم شناسایی هارد دیسک در هنگام نصب ویندوز میتواند به دلایل مختلفی رخ دهد. یکی از اصلیترین دلایل، نبود درایور مناسب برای کنترلر هارد است که باعث میشود ویندوز نتواند هارد را شناسایی کند؛ در این حالت میتوانید درایور کنترلر را از سایت سازنده دستگاه دانلود کرده و در حین نصب ویندوز بارگذاری کنید. تنظیمات نادرست بایوس نیز میتواند مشکلساز باشد؛ برای مثال، اگر حالت SATA بهجای AHCI روی IDE تنظیم شده باشد، ممکن است ویندوز هارد را نشناسد.
همچنین ناسازگاری پارتیشنبندی هارد (MBR و GPT) با حالت بوت (Legacy یا UEFI) یکی دیگر از دلایل رایج این مشکل است. از دیگر عوامل میتوان به مشکلات سختافزاری مانند خرابی کابل یا پورتهای اتصال، خرابی فیزیکی هارد، یا حتی تنظیمات نادرست بوت در بایوس اشاره کرد. اگر تمام این موارد بررسی شد و مشکل همچنان ادامه داشت، بهتر است از یک نسخه بهروزتر ویندوز استفاده کرده یا هارد دیسک را برای تست در سیستم دیگری بررسی کنید.