نمایندگی لنوو
اشتراک گذاری

دلایل اصلی خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ و راه کارهای رفع مشکل

خاموش شدن لپ تاپ درد سر بزرگی حین انجام کار با این دستگاه پر کاربرد است. لپ تاپ  امروز از کاربردی ترین وسایل زندگی ما است و خاموش شدن آن بخصوص در حال انجام کار بسیار خسته کننده است که می تواند به مشکلات سخت افزاری یا نرم افزاری آن مرتبط باشد.

اینکه چه مشکلاتی باعث خاموش شدن لپ تاپ می شود ویا اینکه آیا این خاموشی مفید هست برای لپ تاپ  یا خیر ما در مطلب زیر از نمایندگی لنوو شرح خواهیم داد. همچینین می توانید راه کار حل مشکل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ لنوو را مطالعه نمایید.

خاموش شدن لپ تاپ

دلایل خاموش شدن لپ تاپ لنوو

1. افزایش دمای لپ تاپ

 وقتی لپ تاپ  سیستم تهویه مناسبی ندارد داغ می شود و درنتیجه خاموش می شود، دلیل آن این است که گردو خاکی که وارد فن آن شده باعث بسته شدن منافذ لپ تاپ  می گردد، در نتیجه لپ تاپ  داغ شده و خاموش می کند.

همه لپ تاپ ها مکانیزمی دارند که اگر یکی از اجزا گرم یا داغ شود دستگاه برای محافظت از اجزای دیگر، لپ تاپ را خاموش می کند.

راه حل: فن لپ تاپ را بررسی نمایید و با ظرافت گرد و غبار آن را پاک نمایید، سپس لپ تاپ  را روشن نمایید یا از فن مناسب برای لپ تاپ  استفاده کنید.

2. خراب بودن سخت افزار لپ تاپ

 اگر بعد از بررسی فن هنوز هم لپ تاپ  خاموش می شود، باید به دنبال خرابی سخت افزار در لپ تاپ  باشید. دقت کنید جدیدا چه برنامه یا نرم افزاری روی لپ تاپ  نصب کرده اید بنابراین باید آن را حذف کنید.

در مرحله بعد اگر مشکل خاموش شدن لپ تاپ  ادامه داشت احتمالا مشکل از Power لپ تاپ  باشد یا شاید رطوبت وارد لپ تاپ  شده است چون این اتفاق باعث زنگ زدگی در قطعات الکتریکی لپ تاپ  می شود و همچنین باید برای حل خاموش شدن لپ تاپ  باید CPU یا مادر برد لپ تاپ  چک شود و برای حل این مشکل باید آن را به مراکز تخصصی تعمیر لپ تاپ لنوو بسپارید.

3. شارژر معیوب یا خراب شدن باتری لپ تاپ

خرابی باطری یا شارژر می تواند یکی از دلایل اصلی خاموش شدن لپ تاپ  باشد، چون باطری هر لپ تاپ یک عمر مشخصی دارد که بعد از مدتی کیفیت خود را از دست می دهد و در این حالت تنها راه حل تعویض باطری است.

خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ لنوو

4. مشکلات رم لپ تاپ

شکستگی یا اختلال در حافظه رم به شکل هنگ کردن، کُند شدن، پیغام خطای صفحه آبی، ری استارت های ناگهانی، خاموش شدن های ناگهانی خودرا نشان می دهد. عموماً دیده شده با سرویس کردن رم به وسیله اسپری های مخصوص، مشکل برطرف شده است

راه حل: ابتدا رم را از لپ تاپ  جدا کرده و آن را به آرامی و ظرافت بوسیله اسپری های مخصوص تمیز و خنک نمایید و دوباره سرجای خود بگذارید حالا امتحان کنید آیا مشکل حل شده است.

5. ویروسی شدن لپ تاپ

 نصب انواع برنامه ها و نرم افزار یا زدن فلش به لپ تاپ  ممکن هست باعث ویروسی شدن آن شود. نصب بدافزارها موجب ویروسی شدن سیستم و درنتیجه خاموش شدن لپ تاپ می‌شود. حتی گاهی برخی از ویروس‌های قوی‌ترباعث هنگ کردن سیستم بلکه باعث خاموش و روشن شدن آن می شود.

اگر سیستم شما هم چنین مشکلی پیدا کرده بهتر است یک آنتی ویروس اورجینال را خریداری کرده و بر روی آن نصب کنید تا بتوانید تمامی ویروس‌های موجود بر روی لپ تاپ را اسکن کرده و از بین ببرید. درضمن اگر به تازگی نرم‌افزاری ناشناخته ای از وب سایتی نامعتبر را دانلود و بر روی سیستم خود نصب کردید بهتر است که آن را نیز حذف کنید.

راه حل: یک آنتی ویروس اورجینال معتبر و قابل اعتماد خریداری و بر روی سیستم نصب و فعال نمایید تا این مشکل را حل نماید ضمن اینکه باید از خرید نصب نرم افزارهایی ک منبع معتبری ندارند خود داری نمود.

دلایل خاموش شدن لپ تاپ لنوو

6. عدم بروز رسانی لپ تاپ

 اگرچه امروز اغلب لپ تاپ  هاخودکار بروزرسانی می شوند اما اگر لپ تاپ ی بصورت خودکار بروزرسانی نشود ممکن هست باعث خاموشی لپ تاپ  شود.  

راه حل: درایور Talent،در حال حاضر یک درایو به روزرسان لپ تاپ  و سیستم کامپیوتری است و برای جلوگیری از خاموشی لپ تاپ  باید درایو مورد نیاز را شناسایی و آنرا بر روی سیستم خود نصب کنید و در این صورت بیشتر مشکلات درایو حل می شود.

اگه می خوای بدونی چه جوری باید تعویض باتری لپ تاپ لنوو رو انجام بدی این مقاله رو دنبال کن تا نکات لازم رو یاد بگیری…

7. ولتاژ شارژ اشتباه لپ تاپ

 این مشکل بیشتر برای گیمرهای حرفه ای پیش آمده که وسط بازی با خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ مواجه می شوند. دلیل خاموشی شارژر اشتباهی ولتاژ هست، چون بسیاری از بازی ها نیاز به ولتاژ و برق قوی دارند.

اگر لپ تاپ خود را با استفاده از شارژر متفرقه‌ای شارژ می‌کنید و هم‌زمان با آن هم بر روی سیستم خود یک بازی سنگین نصب کرده اید، باید بدانید ولتاژ شارژر سیستم شما اشتباه است.

اجرای بازی در لپ تاپ نیازمند مصرف برق با ولتاژ بسیار بالایی است پس از ولتاژ درست دستگاه خود مطمئن شوید تا دستگاه شما دچار خاموشی نشود.

8. تغییر درایور کارت گرافیک

تغییر درایور کارت گرافیک هم می تواند از دلایل خاموش شدن لپ تاپ هنگام بالا آمدن ویندوز باشد و دلیل آن نصب کارت گرافیکی هست که با سیستم شما سازگاری ندارد.

زمانی که سیستم عامل در حال بوت شدن است درایور کارت گرافیک توسط سیستم تشخیص داده نشده و لپ تاپ  ناگهان خاموش می‌شود.

راه حل: اگر می خواهید درایورکارت گرافیک لپ تاپ را تغییر دهید بهتر است درایور سازگار با سیستم لپ تاپ  خود را دانلود و نصب کنید، دنبال فایل‌های dump در سیستم بگردید، با بررسی این فایل احتمالاً دلیل اشکالات پیش آمده در دستگاه برای شما مشخص خواهد شد.

دلیل خاموش شدن لپ تاپ حین کار

خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ دلایل مختلفی دارد، از جمله :

  • افزایش دما : لپ تاپ ها دارای سیستم های خنک کننده هستند که از گرم شدن بیش از حد آنها جلوگیری می کند. اگر سیستم خنک کننده به درستی کار نکند، لپ تاپ ممکن است بیش از حد گرم شود و به طور خودکار خاموش شود.
  • خرابی قطعات سخت افزاری : خرابی قطعات سخت افزاری لپ تاپ، مانند CPU، کارت گرافیک، مادربرد یا منبع تغذیه، نیز می تواند باعث خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ شود.  
  • مشکلات نرم افزاری : مشکلات نرم افزاری، مانند ویروس ها یا خرابی درایورها، نیز می تواند باعث خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ شود.
دلایل خاموش شدن لپ تاپ حین کار

راه کارهای جلوگیری از خاموش شدن لپ تاپ حین کار

  • لپ تاپ خود را در معرض جریان هوا قرار دهید : مطمئن شوید که لپ تاپ شما در معرض جریان هوا قرار دارد تا بتواند به راحتی خنک شود. از قرار دادن لپ تاپ روی فرش یا سایر سطوح نرم خودداری کنید.
  • از نرم افزارهای سنگین استفاده نکنید : اگر قصد دارید نرم افزارهای سنگینی مانند بازی های ویدیویی یا نرم افزارهای ویرایش ویدئو را اجرا کنید، مطمئن شوید که لپ تاپ شما قدرت کافی برای انجام این کار را دارد.
  • لپ تاپ خود را به طور منظم تمیز کنید : گرد و غبار می تواند منافذ خنک کننده لپ تاپ را مسدود کرده و باعث افزایش دما شود.
  • سیستم عامل و درایورهای خود را به روز نگه دارید : به روزرسانی های سیستم عامل و درایورها می تواند به رفع مشکلات نرم افزاری کمک کنند.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *