چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو می تواند دو حالت چشمک زدن سریع یا چشمک زدن آهسته داشته باشد. در واقع چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو برای اطلاع رسانی به کاربر تعبیه شده و می تواند معانی متفاوتی داشته باشد. در این مقاله به دلایل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ Lenovo و روش های رفع آن می پردازیم. کاربران لپ تاپ های لنوو که دچار هرگونه مشکلی در لپ تاپ خود شده اند می توانند با مراجعه به نمایندگی لنوو مرکز سخت افزار نسبت به تعمیر لپ تاپ خود اقدام نمایند.
همکاران فنی ما در مرکز سخت افزار ایران ،که کاملا با متدهای تعمیرات روز دنیا آشنا هستند، با استفاده از پیشرفته ترین ابزارآلات به بررسی و عیب یابی لپ تاپ کاربران عزیز پرداخته و نسبت به تعمیر آنها اقدام می نمایند. یکی از مواردی که نشان از کیفیت بالای عملکرد این مرکز دارد گارانتی تمام خدمات ارائه شده در آن است.
بررسی دلایل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو
از آن جا که لپ تاپ ها از تکنولوژی های پیشرفته بهره می برند، تولیدکنندگان سعی کرده اند که با استفاده از روش هایی ساده بین کاربر و دستگاه ارتباط برقرار کنند. این مساله در تمامی لپ تاپ ها وجود داشته و ارتباطی به مدل یا برند آن ندارد. یکی از این راه های ارتباطی چراغ باتری لپ تاپ است که نحوه چشمک زدن آن خبر از بروز خطایی در سیستم می دهد. البته تمامی مدل های چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو به معنی بروز ایرادهای جدی در لپ تاپ نبوده و گاهی اوقات این چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ Lenovo تنها به دلیل کمبود شارژ باتری رخ می دهد.
گاهی اوقات نیز چشمک زدن چراغ باتری به دلیل بروز ایرادهای جزئی در سیستم است که تنها با یک ریستارت ساده برطرف می شود. علاوه بر نحوه چشمک زدن چراغ باتری، رنگ چراغ نیز خود بیانگر مسائل متفاوتی است. به عنوان مثال در صورتی که چراغ باتری به رنگ نارنجی چشمک بزند به این معنی است که لپ تاپ در حال شارژ بوده یا ایرادی در باتری رخ داده است، اما اگر چراغ چشمک زن به رنگ سبز باشد به معنی شارژ شدن کامل باتری بوده و بهتر است شارژر را از لپ تاپ جدا کرد.
علل چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ لنوو
انواع مختلفی از عوامل ممکن است باعث این اتفاق شوند. این عوامل شامل موارد زیر میشوند:
مشکل یا خرابی باتری، مشکل یا خرابی آداپتور یا شارژر، اشکال در حافظه RAM دستگاه، مشکل یا خرابی هارد دیسک، مشکل در کارت گرافیک و در نهایت اشکال در قطعات مرتبط با مادربرد. در ادامه، به مرور این موارد و روشهای رفع مشکلات خواهیم پرداخت.
1. مشکل در باتری لپ تاپ: اگر باتری لپ تاپ لنوو شما به درستی نصب نشده یا خراب شده است، ممکن است لپ تاپ روشن نشود و باعث چشمک زدن چراغ پاور شود. برای رفع این مشکل، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا لپ تاپ لنوو خود را از پریز برق جدا کنید.
- اگر باتری قابل جدا شدن است، آن را از دستگاه خارج کنید.
- آداپتور AC را به لپ تاپ متصل کنید.
- بررسی کنید که آیا لپ تاپ هنگام وصل به برق روشن میشود یا خیر؛ اگر لپ تاپ فقط با وصل شدن به آداپتور AC روشن میشود، این به معنای وجود مشکل در باتری است.
در صورت خرابی باتری، ممکن است نیاز به تعویض این قطعه باشد و بهتر است این کار را از طریق مراکز تعمیرات مجاز یا مرکز گارانتی انجام دهید.
چشمک زدن چراغ پاور به دلیل مشکلات باتری
همانطور که گفته شد، باتری اصلی ترین دلیل چشمک زدن چراغ پاور در لپ تاپ های لنوو است. با این حال خود باتری هم در چندین حالت مختلف می تواند موجب چشمک زدن چراغ پاور شود. برای مثال در ساده ترین حالت ( در خصوص باتری های جدا شدنی ) باتری به درستی در جای خود قرار نگرفته باشد و نصب باتری مشکل ساز شود. البته خرابی باتری یا مشکلاتی که در خصوص شارژر یا آداپتور شارژ آن وجود دارد هم می تواند عامل چشمک زدن چراغ پاور در لپ تاپ های لنوو باشد. با تست باتری و بررسی این که آیا لپ تاپ در صورت اتصال به برق روشن می شود یا خیر، می توان در صورت خرابی باتری با تعویض آن، مشکل چشمک زدن پاور لپ تاپ لنوو را برطرف کرد. البته گاهی هم مشکل از آداپتور برق لپ تاپ یا شارژر آن است و باید برای رفع مشکل به وجود آمده، یک شارژر جدید را برای لپ تاپ خریداری کرد.
چشمک زدن پاور لپ تاپ به دلیل مشکلات رم
یکی دیگر از مواردی که می تواند موجب چشمک زدن پاور لپ تاپ لنوو شود، مشکلاتی است که در حافظه رم این دستگاه ها به وجود می آید. برای رفع مشکل می توان یک بار رم را از اسلات آن خارج کرد و مجددا در جای خود گذاشت. در مورد لپ تاپ هایی که برای نصب رم دارای دو اسلات هستند هم باید چک کنید و ببینید که کدام اسلات مشکل دارد تا آن را تعمیر کنید.
چشمک زدن پاور لپ تاپ به دلیل مشکلات هارد دیسک
هارد دیسک هم اگر دچار مشکل شود، به دنبال آن چراغ پاور لپ تاپ روی حالت چشمک زدن قرار می گیرد. در واقع زمانی که هارد دیسک مشکل دارد لپ تاپ نمی تواند به درستی کار نکند و به همین دلیل احتمال چشمک زدن چراغ پاور وجود دارد. در برخی موارد تنها مشکل به وجود آمده درست متصل نشدن هارد دیسک است. گاهی نیز مشکل هارد دیسک جدی تر است و برای تشخیص و تعمیر آن به تخصص بیشتری نیاز است. برخی از برنامه ها می تواند به شما کمک کند تا بتوانید با بررسی هارد دیسک بفهمید که آیا چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ به هارد آن ربط دارد یا خیر.
بروز مشکل در گرافیک لپ تاپ
مشکلات گرافیکی یکی دیگر از دلایل چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ لنوو است. باز هم نصب نشدن درست کارت گرافیک می تواند اصلی ترین دلیل چشمک زدن چراغ پاور باشد. برای لپ تاپ هایی که کارت گرافیک مجزا ندارند، می توان برای تشخیص این که آیا مشکل از گرافیک لپ تاپ است یا خیر، سیستم را با یک مانیتور خارجی هم بررسی کرد. در صورتی که مشخص شود مشکلات گرافیکی دلیل چشمک زدن لپ تاپ است باید با تعمیر یا حتی تعویض گرافیک لپ تاپ، مشکل آن را برطرف کرد.
مشکلات مادربرد و چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ
آخرین مورد مهمی که می تواند علت چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ لنوو باشد، مشکلات مربوط به مادربرد است. مادربرد مستقیما با روشن شدن لپ تاپ یا مشکلات مرتبط با آن در ارتباط است. بنابراین هر نوع اختلال یا خرابی مدارها و اتصالات مادربرد می تواند عامل چشمک زدن چراغ پاور باشد. آسیب های سخت افزاری یا ضربه خوردن به لپ تاپ اصلی ترین دلایل خرابی مادربرد است. معمولا در این شرایط باید مادربرد به صورت تخصصی تست شود و در صورت تایید خرابی این قطعه، با تعمیر یا تعویض مادربرد مشکل لپ تاپ را برطرف کرد.
آیا میدونی دلیل روشن نشدن لپ تاپ لنوو چیه؟ با من همراه شو و این مقاله رو مطالعه کن!
تشخیص مشکل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ Lenovo
برای یافتن معنی چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو بهتر است ابتدا وضعیت شارژ لپ تاپ خود را بررسی کنید. بدین منظور می توانید از سمت راست قسمت نوار پایین ویندوز روی آیکون باتری کلیک کنید تا وضعیت شارژ باتری برای شما نمایش داده شود. حال ممکن است وضعیت های متفاوتی را مشاهده کنید. به عنوان مثال در صورتی که نماد دو شاخه برق بر روی آیکون باتری وجود دارد نشان از در حال شارژ بودن لپ تاپ است.
اگر بر روی آیکون باتری یک علامت ضربدر قرمز قرار دارد بدین معنی است که باتری لپ تاپ مشکل داشته و ویندوز قادر به شناسایی باتری نیست. گاهی اوقات نیز چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ Lenovo به دلیل بروز ایراد در آداپتور برق متناوب، خرابی موقت یا اتصال کوتاه در منبع تغذیه است که باید برطرف شود.
روش های رفع مشکل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ Lenovo
خب در اینجا سعی می کنیم روش های لازم جهت حل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ lenovo را به شما آموزش دهیم. بیشتر این روش های توسط خود شما نیز قابل انجام است. لذا سعی می کنیم به تمامی موارد اشاره کرده تا حتی المقدور با این مشکل رو به رو نشوید.
حتما برات پیش اومده که صفحه لپ تاپ کم نور شده باشه برای رفع این مشکل به هیچ عنوان خوندن این مطلب رو از دست نده.
ری استارت کردن لپ تاپ
ری استارت کردن لپ تاپ از آن دسته کارهایی است که برای رفع اکثر مشکلات از جمله چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو استفاده می شود. با این تفاوت که این بار بین خاموش و روشن کردن باید یک بار باتری را در آورده و مجددا جا بزنید.
به روز رسانی درایور باتری لپ تاپ
این روش نیز برای رفع مشکل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو بسیار رایج است. این کار بیشتر مناسب لپ تاپ هایی است که دائما به برق متصل بوده و ممکن است تنظیمات آن ها دچار تغییراتی شوند. برای برطرف کردن مشکل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ lenovo از این روش می بایست درایور را حذف کرده و دستگاه را ری استارت کنید. در این حالت و با اتصال به اینترنت لپ تاپ به طور خودکار آخرین آپدیت را نصب می نماید. فقط دقت کنید در این روش می بایست باتری را از لپ تاپ خارج نموده و دستگاه را مستقیما به برق وصل نمایید.
کالیبره کردن باتری لپ تاپ
اگر تمامی روش های فوق باعث برطرف شدن چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو شما نشد، وقت استفاده از روش کالیبره کردن باتری است. در این روش در قسمت Run عبارت Powercfg.cpl را جستجو نمایید.
و سپس از تب Power Option وارد گزینه Change Plan Setting شده و گزینه Change advanced power settings را انتخاب نمایید.
حال جهت درست شدن چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ lenovo خود باید اجازه دهید که باتری لپ تاپ 2 ساعت در شارژ باشد. حال شارژر را جدا نموده تا لپ تاپ تماما از باتری استفاده نموده و شارژ باتری را تخلیه نماید و به حالت Hibernate یا Sleep برود. حال بهتر است دستگاه حداقل 6 ساعت خاموش بوده و مجددا با اتصال به برق، باتری را 100 درصد شارژ کنید.
تعویض باتری لپ تاپ
اگر تمام روش های فوق کمکی به برطرف شدن مشکل چشمک زدن چراغ باتری لپ تاپ لنوو نکرد، وقت آن است که نسبت به تعویض باتری و ترجیحا اصلی اقدام نمایید.